Uslovi kupovine

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Prodavatelj je Interio Repro, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene su izražene u Konvertibilnim markama. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje

Naručeni proizvod ili proizvodi plaćaju se prilikom preuzimanja pošiljke. Sva plaćanja sve vrše u Konvertibilnim markama, isključivo gotovinom.

Isporuka

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajne manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Prodavac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave. Ako kupac ne primi robu, ili obavjest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavjestiti prodavca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavac ima pravoo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Prodavac se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava tranaskcija. nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku od 5 radnih dana. Nakon što dostavljač zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tok isporuke ieventualno kašnjenje te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Općenito

Interio Repro zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primjenit će se na korištenje ove web trgovine. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Usluge koje Vam pruža Interio Repro putem ove web trgovine ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama.Interio Repro nije odgovoran za troškove telefona, internet saobraćaja ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Interio Repro ne može garantovati da će usluga na ovoj web trgovini odgovarati Vašim potrebama, kao ni da će usluga biti izvršena bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite na email info@interiorepro.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.